Om oss

Teknikkonsultföretag

Simulation Partner är det lilla globala teknikkonsultföretag som specialiserat sig på beslutsstöd genom Flödessimulering, Optimering och Kunskapsutvinning. Vårt uppdrag är att ge företag de verktyg och insikter de behöver för att fatta välgrundade, strategiska beslut.

Simulation Partner

Simulation Partner grundades i maj 2023 och har i nuläget två anställda med 13 års samlad erfarenhet av att simulera och optimera komplexa produktionsflöden och avancerade logistiksystem. Simulation Partner har en ambition om att växa. Vårt team av experter utnyttjar den senaste tekniken för att tillhandahålla lösningar som är skräddarsydda för varje kunds unika behov.

Tjänster

Läs mer om våra tjänster.

Våra kunder

Även om vi servar kunder i olika branscher över hela världen, tror vi att vi kan erbjuda exceptionellt värde till kunder inom tillverkningsindustrin, intern logistik och lagerhantering. Våra lösningar och vår kunskap är utformade för att möta de specifika utmaningar som dessa sektorer står inför, hjälpa dem att optimera verksamheten, minska kostnaderna och förbättra den övergripande prestandan.

Vårt engagemang

På Simulation Partner är vi fast beslutna att leverera högkvalitativa och pålitliga analyser. Vi arbetar nära våra kunder för att förstå deras behov och ge personlig service. Vårt mål är att hjälpa företag att navigera i komplexiteten i dagens digitala landskap och uppnå sina mål.